Rreth Nesh

Stafi Yne eshte nje staf profesionistesh te cilet kane mbi 20 vjet eksperience ne treg.
Lule Natyrale ështe një Dyqan Lulesh në Tirane  dhe ju ofron shumëllojshmeri te luleve ne vazo,buqeta dhe kompozimeve. Pasioni për lulet na  na bëjnë të përkushtuar që të japim më të mirën për ju dhe të dashurit tuaj.
Lulet janë të fresketa dhe plotë ngjyra. Shërbimi Taxi brenda Tiranes kushton 300 leke.